Vpogled v novosti I...
 
Notifications
Clear all

Vpogled v novosti IRIS CARBON®

1 Objave
1 Uporabniki
0 Reactions
236 Ogledi
Luka ADD
(@luka-add)
Active Member Admin
Pridružen: 3 leta nazaj
Objave: 19
Začenja teme  

Skrb za varnost in želja po enostavnejši uporabniški izkušnji ESEF poročanja vodita IRIS CARBON® v nenehne izboljšave. Spodaj preverite novosti izvedene do zadnje nadgradnje 5.0.7

  • Varnost je pri IRIS CARBON® vedno na prvem mestu, saj imamo opravka s podatki zaupne narave. V ta namen je vpeljana 2 nivojska avtentikacija za prijavo v platformo IRIS CARBON®. Uporabniki za zagotavljanje visoke stopnje varnosti poleg varnega gesla vpišejo še 6 mestno PIN kodo.
  • Pripravo letnega poročila navadno pričnemo s pripravo izkazov. Ko imamo osnutke izkazov že pripravljene lahko takoj začnemo z iXBRL označbami. Kasneje, ko je zaključen tudi tekstovni in vizualni del, le-tega naložimo v obstoječ projekt in ga spojimo. Na ta način obdržimo predhodno dodane označbe in smo pripravljeni na hitro oddajo letnega poročila.
  • Uporaba OTP generatorja enkratnih gesel predstavlja, korak naprej pri 2 nivojski avtentikaciji. Uporabnik lahko ob vsakokratni prijavi izkoristi možnost generiranja enkratne kode, ki jo prejme v obliki e-pošte in jo uporabi za prijavo v sistem. Tako je zagotovimo dostop le pooblaščenim uporabnikom.
  • Lastnik projekta lahko odklene določene sekcije in povezave taksonomije podjetja, ki so zaklenjene s strani drugega uporabnika.
  • Dodana je možnost vstavljanja preloma strani, ki omogoča uporabniku, da se vsak izkaz začne na novi strani.

   
Citat
Deli: