Notifications
Clear all

Priprave na ESEF 2021 in nova verzija

1 Objave
1 Uporabniki
0 Reactions
184 Ogledi
Luka ADD
(@luka-add)
Active Member Admin
Pridružen: 3 leta nazaj
Objave: 19
Začenja teme  

Priprave na ESEF poročanje za poslovno leto 2021 so se pričele. V nadaljevanju objavljamo nekaj novosti s tega področja in obvestila o aktivnostih, ki sledijo v prihajajočih mesecih.

IRIS Carbon posodobitve v5.1.2 so že na voljo v produkcijskem okolju. Med novosti so vam sedaj na voljo funkcionalnosti:

  • Direct PDF upload: Poleg HTML in Word dokumenta, lahko sedaj kot izhodiščno datoteko uporabite PDF format.
  • Multi Role-Based Accesss: S ciljem zagotovitve večje učinkovitosti, lahko sedaj na isti sekciji dela več uporabnikov z različnimi pravicami.
  • Pregled workflow-a glede na uporabniške pravice: Glede na pravice uporabnika, je sedaj bistveno lažje spremljati napredek projekta in v kateri fazi ste (preparation, review in sign-off).
  • Workflow activity trail poročilo: vam omogoča izpis revizijske sledi v Excel formatu (uporabnik, datum, ura, stage, status in comments).
  • Zaščita povezave za iXBRL Viever: Sedaj je uporaba iXBRL View-erja omogočala dostop do vašega letnega poročila za vsako osebo, ki je dobila povezavo (link). Sedaj lahko namestite tudi ''private mode'' deljenja povezave in sicer na način, da povezavo zaščitite z geslom.
  • On/Off Email notification: Nastavite obveščanje glede na tip dogodka po vaših željah.
  • Generiranje poročila validacije: Posodobitev omogoča, da rezultate validacij lahko tudi prenesete iz platforme v HTML, Excel in PDF formatu.
  • še veliko ostalih novosti.

Prenesite si uporabniška navodila - novosti nove verzije tukaj.

Vse novosti vam bomo predstavili v okviru OBNOVITVENEGA IZOBRAŽEVANJA, ki ga bomo v ADD izvedli v novembru in decembru 2021.

V novembru, decembru in januarju organiziramo obnovitveno izobraževanje v več terminih, kjer vas bomo seznanili z novostmi na področju regulatornih zahtev, predstavili novosti na platformi IRIS Carbon ter skupaj z vami ponovili proces priprave letnega poročila v iXBRL formatu.

Termini obnovitvenega izobraževanja:

Ponedeljek, 15.11.2021 (med 9:00 in 14:00)
Ponedeljek, 22.11.2021 (med 9:00 in 14:00)
Torek, 7.12.2021 (med 9:00 in 14:00)
Četrtek, 16.12.2021 (med 9:00 in 14:00)
Torek, 11.01.2022 (med 9:00 in 14:00)

KJE? V učilnici podjetja ADD d.o.o. Ljubljana (Tbilisijska 85, 1000 Ljubljana) oziroma na oddaljen način.
KDAJ? Zabeležite, kateri termin vam najbolj ustreza
PRIJAVE? Prosimo za prijavo do 30.10.2021.

Prijava na naslednji povezavi.

''KICK-OFF'' SESTANKI za pripravo projekta letnega poročila za poslovno leto 2021
V prihodnjih mesecih, najkasneje pa do konca decembra, vas bomo kontaktirali in z vami določili termin uskladitvenega sestanka. Z vami bi se želeli pogovoriti o pristopu k projektu ESEF 2021 in časovnici (pogovor o finančnem koledarju in planiranih aktivnostih).

Veselimo se srečanja z vami!
ESEF Ekipa ADD

Ta objava je bila spremenjena / 3 leta nazaj - Luka ADD

   
Citat
Deli: